Privatumo ir slapukų politika

  • Seimosparduotuve.lt yra įsipareigojusi saugoti ir gerbti Jūsų privatumą.

    Garantuojame, kad užsakymo informacijoje Jūsų pateikti duomenys (adresas, telefonas, elektroninio pašto adresas, vardas, pavardė, ir kt.) yra naudojami tik tam, kad galėtume tinkamai ir kokybiškai teikti paslaugas. Be Jūsų leidimo duomenys jokiais būdais nebus perduodami trečiosioms šalims, nesusijusioms su mūsų tiesioginių paslaugų teikimu.

    Duomenų tipas ir kaip naudojame jūsų duomenis:

    1) Jūsų vardas, pavardė ir kontaktiniai duomenys (saugoma 10 (dešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos, arba ne ilgiau kaip 3 metus registracijos formos duomenis, jeigu pirkimas nebuvo atliktas ).

    • Užsakytų prekių pristatymui;

    • Susisiekimui pagal poreikį ruošiant jūsų užsakymą.

    2) Jūsų mokėjimų informacija (saugoma 10 (dešimt) metų nuo operacijos atlikimo dienos).

    • Priimdami ir grąžindami pinigus.

    3) Susirašinėjimų elektroniniu paštu gauta informacija (saugoma ne ilgiau kaip 3 metus).

    • Teikdami konsultacijas ir pagalbą, taip pat tvarkydami prekių ir pinigų grąžinimo klausimus.

    4) Informacija apie Jūsų įrenginį.

    • Įrenginio tipas, skiriamoji geba - siekdami patobulinti interneto svetainę, taip pat, kad galėtume Jums nustatyti numatytąsias parinktis. (saugoma ne ilgiau kaip 3 metus);

    • IP adresas - siekdami apsaugoti savo interneto svetainę nuo sukčiavimo bei SPAM (saugoma 10 (dešimt) metų nuo sandorio įvykdymo dienos bei ne ilgiau kaip 3 metus susirašinėjimuose el paštu).

               Jūs neprivalote suteikti mums jokios tokio pobūdžio asmeninės informacijos, tačiau jos nesuteikus Jums gali nepavykti įsigyti mūsų prekių. Be to, mažai tikėtina, kad tokiu atveju bus užtikrintas maksimalus bendras aptarnavimo kokybės lygis. Tačiau renkatės Jūs ir mes gerbiame Jūsų pasirinkimą.
              Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiame pranešime nurodytomis sąlygomis ir tais atvejais, kai būtina vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus, nesvarbu, ar pagal teisminę, administracinę ar kitą, neteisminę procedūrą. Dėl šios priežasties Jūsų asmens duomenis mes tvarkome remdamiesi teisėtu intereso pagrindu, siekdami apginti bei užtikrinti savo, Jūsų ir kitų teises.

    Slapukai (angl. cookies)

              Pirmą kartą lankantis mūsų interneto svetainėje mes paprašysime Jūsų patvirtinti, jog sutinkate, kad būtų naudojami slapukai, kurie įrašomi jūsų įrenginyje. Mūsų interneto svetainėje, kaip ir daugelyje kitų, taip pat naudojami slapukai. Tai mažos apimties duomenų failai, kurie padeda mums greičiau ir patikimiau pateikti turinį. Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.
    Paprastai slapukuose nėra saugoma jokia informacija, kuri galėtų idenfitikuoti naudotojo tapatybę, tačiau Jūsų asmeninė informacija, kurią mes tvarkome, gali būti siejama su slapukų gauta ir saugoma informacija.

    Mūsų svetainėje naudojami slapukai šiais tikslais:

             Techniniai slapukai: savo lankytojams stengiamės pasiūlyti pažangią, paprastą naudoti svetainę, kuri automatiškai prisitaiko prie jų poreikių ir norų. Norėdami tai pasiekti naudojame techninius slapukus, kurie padeda rodyti jums mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą, sukurti vartotojo paskyrą, prisijungti ir tvarkyti jūsų užsakymus. Šie techniniai slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui.
             Analitiniai slapukai: šiuos slapukus naudojame statistinei www.seimosparduotuve.lt puslapio lankytojų analizei kad sužinotume, kaip vartotojai naršo mūsų svetainėje po to, kai jiems parodoma reklama internete.
            Mes naudojamės „Google Analytics“ teikiama paslauga, kuri padeda analizuoti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine. Išsamiau su „Google“ privatumo politika galite susipažinti čia. Daugiau informacijos apie tai, kaip galite pasiekti, tvarkyti ar pašalinti su „Google“ paskyra susietą informaciją, pateikiama skiltyje „Aiškumas ir pasirinkimas“.

    Mes leidžiame šiems patikimiems ir Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) besilaikantiems verslo subjektams naudoti slapukus ar panašias technologijas reklamos ir tyrimų paslaugoms teikti.
               • Savo interneto svetainėje naudojamės „Google Analytics“ paslauga, kad išsiaiškintume, kaip lankytojai naudojasi interneto svetainės turiniu. Jei nenorite, kad Jūsų naršyklėje būtų naudojama „Analytics“ funkcija, galite įdiegti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinį. Daugiau apie „Google Analytics“ ir privatumą galite sužinoti spustelėję čia.
               • Vykdydami tiesioginės rinkodaros veiklą, mes galime naudotis „Facebook“ reklamos platforma, kuri padeda mums nustatyti pirkėjų poreikius, remiantis slapukų surinkta informacija. Daugiau apie „Facebook“ privatumo politiką galite sužinoti spustelėję nuorodą. Be to, Jūs galite spustelėti šią nuorodą ir pakeisti savo reklamos nustatymus „Facebook“ platformoje.

    Jūsų teisės

    Jūs turite šias su asmens duomenimis susijusias teises:

    • teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos mes saugome;
    • teisę reikalauti ištaisyti netikslius Jūsų asmens duomenis, kuriuos mes saugome;
    • teisę paprašyti, kad mes pašalintume Jūsų duomenis;
    • teisę apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą;
    • teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys;
    • teisę į duomenų perkeliamumą (galioja nuo 2018-05-25);
    • teisę pateikti skundą priežiūros institucijai;
    • teisę atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

              Jei manote, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis pažeidžiame duomenų apsaugos teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios buveinės adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, www.ada.lt.
    Tais atvejais, kai Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra sutikimas, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos duomenų tvarkymo teisėtumui iki atšaukimo.